Euriaren eskuak / Karlos Linazasoro ; ilustrazioak, Luis Emaldi Mitxelena - Linazasoro, Karlos (Poesia (Alberdania), 1995)
Hirugarren poesia liburua du Linazasorok Euriaren eskuak izenekoa. Poesia biluzia egin nahi izan du oraingo honetan. Maitasuna eta heriotzaren kontzientzia, hogeita hamar poema ia errezo gisa antolaturik.