Proiektuak lantzeko gida - IVAC-EEI; Berasategi Vitoria, Iosune; Carrión Rosende, Iñigo (: Lanbide Ekimena : IVAC-EEI, 2011)
Gida honek kontsultarako eskuliburua izan nahi du, irakasleei zein ikasleei modulua garatzean lagungarri izango zaien tresna. Ikaskuntzaren emaitzak kontuan izanik, gidak ikaskuntzari begira zuzendutako zenbait oinarrizko eduki proposatzen dit . Proiektuak garatzeko zenbait metodologia dago, baina gida honetan zehaztasuna eta praktikotasuna bilatu nahi izan da, eta, batik bat, modulua garatuko den testuingurua alde batera utzi gabe proiektu bat nola garatu behar den planteatu nahi izan da.
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak