Krustazeo komertzialak / [Xunta de Galicia ; zuzenketak, Elhuyar Hizkuntz zerbitzuak] (Lanbide ekimena (Hezkuntza Saila), 2006)
Aurkibidea:1.- Dekapodoen anatomia2.- Ugalketa3.- Enbrioien garapena4.- Hazkundea