Gazteentzako informazioa Gazteaukera - Horbel S. Coop. (: Gipuzkoangazte : Lanbide Ekimena, 2007)
Gazteaukerak ataratako dokumentua Gazteentzako informazioaren oinarriak.
Keywords: Monografiak; Baliabide digitalak