Aukera gazteak ; Euriaren seme-alabak /zuzendaria, Jean-Pierre Sinapi (Aukera gazteak) ; Philippe Leclerq (Euriaren seme-alabak) - Sinapi, Jean-Pierre; Leclerq, Phillipe (: Goiatz Multimedia, 2004)
"Aukera Gazteak": Paris inguruan bizi eta arazoak dituzten gazteak Frantziako landa zabaleko herri galdu batera doaz hezitzaileen zaintzapean. Epaileak bigarren aukera bat eman dienez, gazteek gizartearen onurarako lanak egingo dituzte beren borondate ona azaltzeko. Gazteek herrizka aztoratu egingo dute ordea: patrikako telefonoa etengabe erabiliko dute, pitt bull arrazako zakun batekin ibiliko dira, ... Akabo! bertako lasaitasuna.