Arrasate 1936 : belaunaldi etena - Oktubre Taldea; Uribarren, Karmel; Landa, Arrate; Balanzategi, Jabi; Lopez de Munain, Andoni; Landaluze, Aitor; Garai Bengoa, Juan Ramon; Zabaleta, Josu ([Vitoria-Gasteiz] : Arabera, 1987)
Arrasate aldean, hilda zegoen erregimen baten, frankismoaren biktimen historiaren berri ematen du liburu honek, eta hemen doazen mezuak oraindik ere bizirik daude.
Bibliografia: 421.-424. or.
Keywords: Arrasate -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskadi -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Arrasate -- -Historia -- - XX. mendea; Monografiak