Arrasate 1936 : belaunaldi etena / [egilea] Oktubre Taldea ; [itzultzailea Jesus M. Zabaleta ; edizio honen zuzentzailea eta hainbat testuren itzultzailea, Karmel Uribarren] - Uribarren, Karmel; Landa, Arrate; Balanzategi, Jabi; Lopez de Munain, Andoni; Landaluze, Aitor; Garai Bengoa, Juan Ramon; Zabaleta, Josu (Arabera, 1987)
Arrasate aldean, hilda zegoen erregimen baten, frankismoaren biktimen historiaren berri ematen du liburu honek, eta hemen doazen mezuak oraindik ere bizirik daude.