Japoniar zinema : [Kurosawa, Ozu, Mizoguchi eta beste] / Felipe Rius - Rius, Felipe (Zerberri (Alberdania), 1999)
Zinema japoniarraren panoramika zabala eskaintzen digu egileak, hiru samurai ezagunenak -Ozu, Mizoguchi, Kurosawa- ardatz harturik, bai, baina haien itzal luzeak ilunduriko beste zinemagile handi eta interesgarri askoren berri emanez bidenabar.