Leizezulo / Jexuxmari Mendizabal Bizargorri ; [azala, diseinua eta ilustrazioa, Antton Olariaga] - Mendizabal, Jesusmari (Ostiral saila (Alberdania), 1995)
Gazte koadrila bat leizezulo bat arakatzera deliberatu da. Bertan, gertakari majikoak eta bizikizun benetakoak nahasten zaizkie, ilargi amandrearen begiradapean.