Gay nauzu - Lamarca, Iñigo (Irun : Alberdania, 1999)
Homosexuala da Iñigo Lamarca, eta homosexualtasun horren aitortza ez ezik, homosexualitatea normaltasun osoz bizitzeko eskubidearen aldarria ere bada liburu hau. Homosexuala da Iñigo, bai. Baina ez hori bakarrik. Pertsona da oroz lehenik, bere gizartearekin konprometiturikoa. Nekez aurkituko du irakurleak hau baino lekukotza biluziago, zintzoago, benazkoagorik.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Lamarca, Iñigo; Homosexualitatea; Monografiak