Gauez zoo batean : Grigor eta erlearen ipuinak - Igerabide, Juan Kruz; Olariaga, Antton (Irun : Alberdania, 2002)
Lehenago Egunez parke batean izeneko ipuina argitaratu genuen, eta haren jarraipena da orain argitaratzen dugun Gauez zoo batean. Juan Kruz Igerabidek sortutako pertsonaia da Grigor, eta bere erlearen laguntzaz bizi dituen gorabeherak kontatzen dizkigu oraingo honetan.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Haurren eta animalien arteko harremana; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak