Gauez zoo batean : Grigor eta erlearen ipuinak / Juan Kruz Igerabide ; [azala, diseinua eta ilustrazioa, Antton Olariaga] - Igerabide, Juan Kruz (Osinberde (Alberdania), 2002)
Lehenago Egunez parke batean izeneko ipuina argitaratu genuen, eta haren jarraipena da orain argitaratzen dugun Gauez zoo batean. Juan Kruz Igerabidek sortutako pertsonaia da Grigor, eta bere erlearen laguntzaz bizi dituen gorabeherak kontatzen dizkigu oraingo honetan.