Sudur puntan mundua - Garzia Garmendia, Juan (Irun : Alberdania, 1995)
Nerabezaroan sartu berri da Mirentxu. Itsusi ikusten du bere burua. Besteen aurrean barregarri geratzen da, ustez, beti. Eta, gainera, betaurrekoak erabiltzeko agindua eman diote... Aberatsa beharko du irudimena, benetako abentura horretatik onik ateratzeko...
12 urtetik aurrera (horia)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
"I. Antonio María Labein" Saria
Keywords: Nerabeak; Autoestimua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak