Sudur puntan mundua / Juan Garzia Garmendia ; [ilustrazioak, Antton Olariaga] - Garzia Garmendia, Juan (Osinberde (Alberdania), 1995)
Nerabezaroan sartu berri da Mirentxu. Itsusi ikusten du bere burua. Besteen aurrean barregarri geratzen da, ustez, beti. Eta, gainera, betaurrekoak erabiltzeko agindua eman diote... Aberatsa beharko du irudimena, benetako abentura horretatik onik ateratzeko...