Nafarroa, euskal estatuaren historia = Historia del Estado navarro - Pescador Medrano, Aitor; Serrano Izko, Bixente (1948-2020); Aranguren Urrotz, Gaizka ([Iruñea] : Labrit Multimedia, 2013)
Euskaldunok Nafarroako Erresumaren bitartez lortu genuen garai bateko naziarteko zuzenbide subjektu kolektibo izatea. Auzoko egitura politiko indartsuen presio militarren eraginez, mederik mende, lurraldeak galdu zituen Estatu piriniarrak. Euskal herriak sortu zuen Nafarroa.
DVD- 12 Doku flash
Testua Euskaraz eta gazteleraz
Keywords: Nafarroa -- Historia; Monografiak