Armiarmak parapentean - Aiertza, Maribel; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 2017)
Kuluku gainean haize leun gozo batek orrazten ditu belar eta zuhaixkak. Lekua eta eguraldia aproposak dira parapenteak probatzeko eta horretarako daude hantxe Gabriela eta Abelardo armiarma parea. Talaia eder hartatik aztertu dute hiria eta erabaki dute erroskila itxurako teilaturik gabeko etxe biribil handian hartuko dutela lur: zezen-plazan. Bidean, ordea, galdu egingo dira eta nahikoa lan izango dute berriz elkartzeko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Armiarmak; Erreferentzia-materialak; Eleberriak