Etxean itxita / [testua eta marrazkiak] Jeff Kinney ; [itzultzailea, Aritz Branton] - Kinney, Jeff (Gizajo baten egunkaria (Alberdania), 2016)
Larri dago Greg Heffley. Baten batek kalteak eragin ditu eskolan, eta Greg da lehen susmagarria. Baina, behingoagatik, oraingo honetan errugabea da... edo halako zerbait.Gregen arrastoaren atzetik dabil polizia, eta, orduan, elur-ekaitz batek etxean itxita uzten du Heffley familia osoa. Gregek badaki elurra urtzen denean, azalpenak eman beharko dituela, baina bitartean... ba al dago ezer okerragorik oporretan familiarekin etxean itxita geratzea baino?