Erreskatera! - French, Vivian; Melling, David J.; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Samek azken misioa egin behar du! Hori gainditzeko, Prune lehengusina beharko du eta zaldunen trebetasuna; batez ere Baso Ikaragarrian sartu behar badu. Txarrena ez da basoan otsoak bizi direla, baizik eta zuhaitzetan zelatan dauden izaki beldurgarriak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Knight in training. To the rescue!
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Zaldunak eta zalduntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak