Erreskatera! / Vivian French, David Melling ; [itzulpena, Aitor Arana] - French, Vivian (Zaldungaia, 2017)
Samek azken misioa egin behar du! Hori gainditzeko, Prune lehengusina beharko du eta zaldunen trebetasuna; batez ere Baso Ikaragarrian sartu behar badu. Txarrena ez da basoan otsoak bizi direla, baizik eta zuhaitzetan zelatan dauden izaki beldurgarriak.