Rodrick-en legea - Kinney, Jeff; Arratibel, Miren (Irun : Alberdania, 2011)
Greg zer moduz ibili den udako oporretan? Alferrik galdetuko duzu, ez baitu horretaz hitzik egin nahi. Ikasturtea hasita dago, eta lehenbailehen ahaztu nahi du udako hiru hilabeteetan bizitako amets gaiztoa, bereziki gertaera bat... Zoritxarrez, bere anaia Rodrickek xehetasun guztiak dakizki Gregek betirako ezkutatu nahiko lukeen gertaera horri buruz. Ez baita betirako sekreturik... batez ere egunkari batean idatziz emanez gero.
8 urtetik aurrera (gorria)
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick rules
Keywords: Egunerokoak; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak