Egun zakurrak - Kinney, Jeff; Arratibel, Miren (Irun : Alberdania, 2012)
Udako oporraldian eguraldi ona egiten duenez, neska-mutil gehienak egurats zabalean jolasten dira..., baina non da Greg? Greg etxean da, bideojolasekin jo eta ke, ilunpean... Gregek teilatupekotzat du bere burua, eta udako azken fantasia bizitzen ari da: ez betebeharrik, ez araurik. Gregen amak, ordea, oso bestelako ideia du "uda perfektoa" izango litzatekeenaz: aire zabalean eta familia giroan betetzeko moduko ekimen-programa bat. Noren ikuspegia gailenduko ote da?
8 urtetik aurrera (gorria)
Diary of a Wimpy Kid: Dog days.
Keywords: Egunerokoak; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak