Egia gordina - Kinney, Jeff; Branton, Aritz (Irun : Alberdania, 2014)
Greg Heffley-k beti izan du hazteko gogoa. Orain, ordea, adinean aurrera doala, dena horren dibertigarria ote da? Konturatu ere egin gabe neska eta mutilen festa mistoetako tentsiopean aurkitzen dugu, erantzukizun handiagoak hartuta eta adinari dagozkion aldaketa fisiologikoak agerian. Eta gainera, Rowleyrekin bere betiko lagunik onenarekin haserre dago. Onik aterako ote da aurrera? Edo amore eman behar ote du "EGIA GORDINA"ren aurrean?
8 urtetik aurrera (gorria)
Diary of a Wimpy Kid: The Ugly Truth.
Keywords: Egunerokoak; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak