Euskara eta literatura. Jarduera-fitxak. 4 DBH - Lekue, Marijo; Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1. unit.: Ohartu gabe heldu gara...; 2. unit.: Baga, biga, higa...; 3. unit.: Hitzatzea
1. unit.: 2016/06/23; 2. unit.:2016/10/31; 3. unit.: 2017/02/10
3. unit: 2017/12/13
DBH 4.maila
3. unit: 2017/12/13
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak