Euskara eta literatura. Jarduera-fitxak. 4 DBH / [sorkuntza, Amaia Artolazabal, Marijo Lekue; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Lekue, Marijo; Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier (Eki proiektua (Ikaselkar), 2017)
1. unit.: Ohartu gabe heldu gara...; 2. unit.: Baga, biga, higa...; 3. unit.: Hitzatzea