Gizarte Zientziak : DBH 4, jarduera-fitxak - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1. unit.:Garaiak iraultzen (1700-1900); 2. unit.: Historiarekin jolasean; 3. unit.: Zu zeu zara Historia.
1. unit.: 2016/06/23; 2. unit. 2016/10/31; 3. unit.: 2017/02/15
2017/12/13
DBH, 4. maila
2017/12/13
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak