Matematika. Jarduera-fitxak. 4 DBH - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1. unit.: Hazkunde handi, irabazi ttipi; 2. unit.: Mugak zabal, erantzun anitz; 3. unit.: Neurtzea eta erlazionatzea, aurreratzea!
1.unit: 2016/06/23; 2.unit: 2016/11/15; 3.unit: 2017/02/10
3. unit: 2017/12/13
DBH 4.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
3. unit: 2017/12/13
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak