Fisika eta kimika : jarduera-fitxak : DBH 4 - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; García de Andoin, Aitor; Vera, Petro; Atela, Aintzane; Berasategi, Maialen (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1. unit.: Azeleratu inspirazioaren ibilbidean; 2. unit.: Sormenaren indarra; 3. unit.: Molekulak, in fraganti!
1. unit.: 2016/06/07; 2. unit.: 2016/11/03; 3. unit.: 2017/02/14
3. unit: 2017/12/13
DBH, 4. maila
3. unit: 2017/12/13
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak