Fisika eta kimika : jarduera-fitxak : DBH 4 / [sorkuntza, Amaia Gutierrez ... et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; testu-zuzenketa, Aintzane Atela, Maialen Berasategi] - Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Martiarena, Erramun; Teres, Joxepo; García de Andoin, Aitor; Vera, Petro; Atela, Aintzane; Berasategi, Maialen (Eki proiektua (Ikaselkar), 2017)
1. unit.: Azeleratu inspirazioaren ibilbidean; 2. unit.: Sormenaren indarra; 3. unit.: Molekulak, in fraganti!