Biologia eta geologia: 4 DBH - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1.Unitatea: Lurrean aldaketak etengabeko historia; 2.Unitatea: Eboluzioaren harira, genetikari begira; 3. Unitatea: Ekosistema babestea denon helburu!
1. unit: 2016/05/06; 2. unit: 2016/09/30; 3. unit: 2017/01/26
3. unit: 2017/06/05
DBH 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2016ko deialdia; EIMA 1, 2017ko deialdia)
3. unit: 2017/06/05
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak