Biologia eta geologia: 4 DBH / [sorkuntza, Joxepo Teres...[et al.]; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
1.Unitatea: Lurrean aldaketak etengabeko historia; 2.Unitatea: Eboluzioaren harira, genetikari begira; 3. Unitatea: Ekosistema babestea denon helburu!