Biologia eta geologia. Jarduera-fitxak. 4 DBH - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1. unitatea: Lurreko aldaketak, etengabeko historia; 2. unitatea: Eboluzioaren harira, genetikari begira; 3. unitatea: Ekosistemen oreka babestea denon helburu!
2016/06/23 (1. unit.); 2016/11/08 (2. unit.); 2017/02/14 (3. unit)
2017/12/13 (3. unit)
DBH 4 .maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
2017/12/13 (3. unit)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak