Biologia eta geologia. Jarduera-fitxak. 4 DBH / [sorkuntza, Joxepo Teres... [et al]; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Teres, Joxepo (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2017)
1. unitatea: Lurreko aldaketak, etengabeko historia; 2. unitatea: Eboluzioaren harira, genetikari begira; 3. unitatea: Ekosistemen oreka babestea denon helburu!