Kabalkada zintzarrotsa : Urruña 2014 (Arrosa : Aldudarrak Bideo, 2014)
Urruñan erdi arotik datorren eta mende batez galdu zen usaia baten berpiztea hartu dute desafiotzat herritarrek. Ikusgarriak dantza, antzerkia, musika eta kabalkada elkartzen ditu.
150 partaide bildu ditu ekitaldiak: 6 zaldun, karrozaile 1, 25 antzerkilari, 80 dantzari, 12 musikari, 13 kantari, 13 jostun eta 2 bertsolari.
Urruñako plazan filmatua 2014ko ekainaren 7an
Adin guztietakoentzat
Hizkuntzak: euskara
Keywords: Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak; Ikuskizunak