Amakiak ; Tripakiak - Fauthoux, Maialen; Hirigoyen, Arantxa; Ama-2 (Arrosa : Aldudarrak Bideo, 2014)
- Tripakiak: 2011. urtean AMA-2 taldeak "Tripakiak" antzezlana aurkeztu zuen egiazki haurdun ziren bi emazteren arteko elkarrizketak oinarri zituela, umorea lagun, haurdinaldiko gorabeheretaz ari da.- Amakiak: Haurdunaldiko gorabeherak gibelean utzirik, haur baten sortzeak ekartzen dituen abenturak, hots, amatasuna, aipagai dituen antzerki berri bat sortu du, "Amakiak" izenekoa 2013. urtean.
Adin guztietakoentzat
Hizkuntzak: euskara
Keywords: Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak; Filmak