Amakiak ; Tripakiak / antzezlanaren idazle eta muntatzaile, AMA-2 taldea, Maialen Fauthoux eta Arantxa Hirigoyen - Fauthoux, Maialen; Hirigoyen, Arantxa (: Aldudarrak Bideo, 2014)
- Tripakiak: 2011. urtean AMA-2 taldeak "Tripakiak" antzezlana aurkeztu zuen egiazki haurdun ziren bi emazteren arteko elkarrizketak oinarri zituela, umorea lagun, haurdinaldiko gorabeheretaz ari da.- Amakiak: Haurdunaldiko gorabeherak gibelean utzirik, haur baten sortzeak ekartzen dituen abenturak, hots, amatasuna, aipagai dituen antzerki berri bat sortu du, "Amakiak" izenekoa 2013. urtean.