Kalkulua 8 : eragiketak zifra dezimaldunekin eta zatikiekin [Lehen Hezkuntza 6] - Carmona, José María; Díaz, Carlos; Artaraz Bengoetxea, Jabi (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2017)
Idatzizko nahiz buruz egindako kalkulu trebeziak garatzeko zortzi koadernoko multzoa.Oinarrizko lau eragiketak praktikatzeko. Buruzko kalkuluak egiteko estrategiak ikasteko. Arrazoitzea eta buru bizkortasuna hobetzeko.Koaderno honetan eragiketak zifra dezimaldunekin eta zatikiekin lantzen dira
2017/02/10
2017/06/16
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2017ko deialdia)
2017/06/16
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak