Kalkulua 6 : zatiketak [Lehen Hezkuntza 4] - Carmona, José María; Díaz, Carlos; Artaraz Bengoetxea, Jabi (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2017)
Idatzizko nahiz buruz egindako kalkulu trebeziak garatzeko zortzi koadernoko multzoa.Oinarrizko lau eragiketak praktikatzeko. Buruzko kalkuluak egiteko estrategiak ikasteko. Arrazoitzea eta buru bizkortasuna hobetzeko.Koaderno honetan zatiketak lantzen dira.
2017/02/10
2017/06/16
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2017ko deialdia)
2017/06/16
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak