Kalkulua 6 : zatiketak [Lehen Hezkuntza 4] / [zuzenketa, José María Carmona ; marrazkiak, Carlos Díaz ; testua, Jabi Artaraz] - Carmona, José María; Díaz, Carlos; Artaraz Bengoetxea, Jabi (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Idatzizko nahiz buruz egindako kalkulu trebeziak garatzeko zortzi koadernoko multzoa.Oinarrizko lau eragiketak praktikatzeko. Buruzko kalkuluak egiteko estrategiak ikasteko. Arrazoitzea eta buru bizkortasuna hobetzeko.Koaderno honetan zatiketak lantzen dira.