Kalkulua 5. [Lehen Hezkuntza, 3. maila] : batuketak, kenketak eta biderketak / [marrazkiak, Carlos Díaz; testua, Jabi Artaraz] - Díaz, Carlos; Artaraz Bengoetxea, Jabi (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Idatzizko nahiz buruz egindako kalkulu trebeziak garatzeko zortzi koadernoko multzoa.Oinarrizko lau eragiketak praktikatzeko. Buruzko kalkuluak egiteko estrategiak ikasteko. Arrazoitzea eta buru bizkortasuna hobetzeko.Koaderno honetan batuketak, kenketak eta biderketak lantzen dira.