Kalkulua 1. [Lehen Hezkuntza, 1. maila] : batuketak eta kenketak bururakorik gabe / [zuzenketa, José María Carmona; marrazkiak, Carlos Díaz; testua, Jabi Artaraz] - Carmona, José María; Díaz, Carlos; Artaraz Bengoetxea, Jabi (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Idatzizko nahiz buruz egindako kalkulu trebeziak garatzeko zortzi koadernoko multzoa.Oinarrizko lau eragiketak praktikatzeko. Buruzko kalkuluak egiteko estrategiak ikasteko. Arrazoitzea eta buru bizkortasuna hobetzeko.Koaderno honetan batuketak eta kenketak bururakorik gabe lantzen dira.