Problemak 7 : [Lehen Hezkuntza, 5. maila] / [egilea, Rubén Yebra Gómez; zuzenketa, José María Carmona; marrazkiak, Esther Gili; testua, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - Yebra Gómez, Rubén (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Problemak ulertzeko eta ebazteko estrategiak ikasteko eta aplikatzeko zortzi koadernoko multzoa.Koaderno honetan:- Batuketak, kenketak, biderketak eta zatiketak- Eragiketa konbinatuak lantzen dira.