Problemak 5 : [Lehen Hezkuntza, 3. maila] - Yebra Gómez, Rubén; Carmona, José María; Gili, Esther; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2017)
Problemak ulertzeko eta ebazteko estrategiak ikasteko eta aplikatzeko zortzi koadernoko multzoa.Koaderno honetan:- Batuketak, kenketak eta biderketak- Planoak eta mapak lantzen dira.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2017ko deialdia)
2017/04/06
2017/06/16
[LMH, 3.maila]
2017/06/16
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak