Problemak 4 : [Lehen Hezkuntza, 3. maila] / [egilea, Rubén Yebra Gómez; zuzenketa, José María Carmona; marrazkiak, Daniel Jiménez; testua, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - Yebra Gómez, Rubén (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Problemak ulertzeko eta ebazteko estrategiak ikasteko eta aplikatzeko zortzi koadernoko multzoa.Koaderno honetan:- Batuketak eta kenketak lau zifrarainoko zenbakiekin- Biderketak- Taulak eta grafikoak lantzen dira.