Problemak 3 : [Lehen Hezkuntza, 2. maila] - Yebra Gómez, Rubén; Carmona, José María; Jiménez, Daniel; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2017)
Problemak ulertzeko eta ebazteko estrategiak ikasteko eta aplikatzeko zortzi koadernoko multzoa.Koaderno honetan:- Batuketak eta kenketak hiru zifrarainoko zenbakiekin lantzen dira.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2017ko deialdia)
2017/02/24
2017/06/16
[LMH, 2.maila]
2017/06/16
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak