Problemak 1 : [Lehen Hezkuntza, 1. maila] / [egilea, Rubén Yebra Gómez; zuzenketa, José María Carmona; marrazkiak, Daniel Jiménez; testua, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - Yebra Gómez, Rubén (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Problemak ulertzeko eta ebazteko estrategiak ikasteko eta aplikatzeko zortzi koadernoko multzoa.Koaderno honetan:- Batuketak eta kenketak bururakorik gabe.- Batuketak bururakoekin bi zifrarainoko zenbakiekin lantzen dira.