Irakur iezadazu ipuin bat! - Carboneill, Bénédicte; Derullieux, Michaël; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
«Hara! Aita bat alabari ipuin bat irakurtzen!», dio otsoak. Normalean, hantxe bertan irentsiko zituen, baina orduko hartan, istorioa nola amaitzen zen besterik ez zuen jakin nahi... Irakur iezadazu ipuin bat!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Read me a story
Keywords: Otsoak; Irakurketa sustatzea; Irakurketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak