Irakur iezadazu ipuin bat! / Bénedicte Carboneill [testua] ; Michaël Derullieux [ilustrazioak] ; [itzulpena, Bakun (Amets Santxez Munain)] - Carboneill, Bénédicte (: Ttarttalo, 2016)
«Hara! Aita bat alabari ipuin bat irakurtzen!», dio otsoak. Normalean, hantxe bertan irentsiko zituen, baina orduko hartan, istorioa nola amaitzen zen besterik ez zuen jakin nahi... Irakur iezadazu ipuin bat!