Ardura zaitezte Jainkoaren erregetzaz : Gogoeta Astea 2016 - García Trujillo, Sebastián; Elizbarrutiko Teologia eta Pastoraltza Ikastegia (Bilbo) (Bilbo : Elizbarrutiko Teologia eta Pastoraltza Institutua : Desclée de Brouwer, 2017)
Gogoeta Astean parte hartzen dugunok urtero biltzen den kristau talde bat gara. Kristau mezu zein esperientziaren inguruan hausnartu, elkarrizketatu eta otoitz egiten dugu. Hitzaldiak, otoitzak eta gure arteko elkarrizketak euskaraz egiten ditugu, gaur egun Euskal Herria maitatzea euskal kultura eta hizkuntza lantzean gauzatzen da eta.Jainko errukitsuaren erreinuaz lan egin dugu. Gaia ezin aproposagoa, Frantzisko Aita Santuak behin eta berriz aholkatzen baitugu, gaur egunean, Jainkoaren errukiaren inguruan berriztatu behar dugula kristau mezua, nola gauzatu Jainkoaren errukia gaurko pobreen artean, nola ebanjelizatu, nola elkarrekin bizi.
Ekintza honek Bizkaiko Foru Aldundiaren Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Eliza Katolikoa -- -Gizarte-doktrina; Ebanjelizazioa; Monografiak