Jo Kako!__ Jo!!! - Aguerre-Valencia, Josiane; Albor, Philippe; Josié, Bruno (Baiona : Elkar, 2016)
Kako karakoilak kuskotik ateratzeko zailtasunak ditu... Habi goxoaren uztea ez da sinple! Ateratzen lortzen duelarik, aldez kontra atera dela ohartzen da... "Kakola! Nun nuen ba burua?" Kakok beltzak eta gorriak ikusten ditu: beldurra, hasarrea, tristura, nahasdura edo alaitasuna. Karakoilak baretzen lortuko ote du?
2 urtetik aurrera (urdina)
Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzaren laguntzarenkin.
Keywords: Animaliak; Barraskiloak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak