Borroka gazteluan - Melling, David J.; French, Vivian; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Oraingoan, Samek etsai ikaragarri bat gainditu behar du, baina elurra egin du, eta Sam eta Prune gaztelu barruan irten ezinik daude. Han ez dago garaitzeko etsairik, edo neska-mutilek hala uste dute osaba Archibaldek sotora bidaltzen dituen arte.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Combat at the Castle.
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zaldunak eta zalduntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak